Yeni uyku danışmanımız Gülüm Ardahan, Uyku Meleği çatısı altında 6 ay-6 yaş arası çocuklara uyku danışmanlığı ve koçluk hizmeti vermeye başlamıştır. Gülüm Ardahan, İstanbul Erenköy’de bulunan ofisimizde yüzyüze hizmet verdiği gibi ayrıca İstanbul dışından danışmanlık ve koçluk hizmetleri almak isteyenlere Skype üzerinden bu hizmetleri vermektedir.

GÜLÜM ARDAHAN KİMDİR?

Gülüm Ardahan, 1980 senesinde Ankara’da doğdu. ODTÜ İşletme bölümünü bitirdikten sonra 2001 senesinde İstanbul’a yerleşti. Kendisi evli ve 2 çocuk annesi.

İlk çocuğu Barın 6 aylık olduğunda, gündüzleri 30 dakikadan fazla uyumuyor ve geceleri de her saat başı uyanıyordu. Barın da, Gülüm Hanım ve eşi de uykusuzluktan bitap düşmüş durumdaydı. Gülüm Hanım bu dönemde Seride Samurkaş ’tan destek aldı ve bu çalışmanın neticesinde oğlu, geceleri 11 saat kesintisiz, gündüzleri de 3 saat uyumaya başlamıştı. Bu mucize sonunda Barın sabahları çok daha dinç ve keyifli uyanır hale gelmiş, Gülüm Hanım ve eşinin de uykusuz geceleri son bulmuştu. İkinci çocukları Batu doğduğunda Kim West’in metodunu bildikleri için Barın’da edindikleri tecrübe ve bilinçle uyku konusunda mutlu sona daha çabuk ulaştılar. Gülüm Hanım, çocuklarında yaşadığı uyku problemlerini diğer ailelerin de yaşama olasılığını düşünerek onlara bu alanda profesyonel anlamda destek olmaya karar verdi.

Çocuk uyku düzeni bozuklukları konusunda Amerika’da The Sleep Lady olarak tanınan Kim West ve Türkiye’nin ilk çocuk uyku koçu Uyku Meleği Seride Samurkaş’dan aldığı 6 aylık koçluk eğitimini ve staj programını tamamlayarak, Uyku Meleği çatısında 6 ay-6 yaş arası çocuklara uyku danışmanlığıve koçluk hizmeti vermeye başladı.

Gülüm Ardahan, İstanbul Erenköy’de bulunan Uyku Meleği ofisinde yüz yüze hizmet verdiği gibi İstanbul dışından bu hizmeti almak isteyenlere Skype üzerinden danışmanlık vermektedir.